Senarai Pakej Astro Paling Murah

Firmwareku.com – Mereka yang tidak mahu mempunyai komitmen bulanan untuk membayar bayaran bil Astro, boleh mempertimbangkan untuk melanggan perkhidmatan pakej astro paling murah seperti Astro Njoi. Oleh itu, anda tidak perlu lagi bimbang untuk membayar bulanan dan sama sekali tidak terikat dengan kontrak.

Apa yang anda perlukan untuk pakej astro paling murah ini ialah plat astro dan kotak set-top. Jika anda perlu menambah pelan Astro sedia ada, anda boleh melanggan pelan tambahan berdasarkan keperluan dan keperluan semasa anda. Jom Baca: Cara Setting Piring Astro Manual

Kami perhatikan bahawa kebanyakan pemilik homestay di Malaysia dan banyak rumah sewa melanggan pakej Astro Njoi ini, sebagai salah satu tarikan dalam tawaran pengiklanan kepada bakal pelanggan mereka.

Sebelum masuk ke dalam senarai pakej astro termurah, admin akan berkongsi cara mendaftar untuk pakej Astro Njoi 2022.

Cara Daftar Pakej Astro Njoi 2022

Baiklah, okey, okey. Untuk makluman, dengan melanggan perkhidmatan TV satelit percuma Njoi, anda akan menerima 48 saluran percuma termasuk saluran berita Malaysia termasuk saluran TV1, TV2, TV3 dan Astro Awani serta saluran Radio. Jika anda ingin menambah saluran, anda perlu membayar. Itu sahaja.

 1. Sekiranya anda berminat dengan tv injoy, anda boleh terus klik pautan di atas sama ada anda mahu mendaftar masuk di Shopee, Lazada atau melalui platform Goshop
 2. Buat pembelian dan akan dihubungi oleh wakil astro untuk tujuan pemasangan

Dengan kemudahan mendaftar astro njoi secara dalam talian, mudah bagi sesiapa yang tinggal di Sabah Sarawak Labuan Kuala Lumpur KL Johor Negeri Sembilan Melaka Selangor Putrajaya Pahang Kelantan Terengganu Perlis Kedah Perak Pulau Pinang untuk mendaftarkan pakej secara dalam talian.

Senarai Pakej Astro Paling Murah

Pakej Astro Paling Murah
Pakej Astro Paling Murah

Dengan pelan harga tv gembira ini, anda akan menerima bersama

 • 1x NJOI HD Decoder
 • 1x Astro Njoy HD Remote Control
 • 1x Outdoor Unit Satellite Dish untuk astro injoi
 • 15 meter wiring cable
 • 1x HDMI Cable
 • 1x Astro Njoy HD Smartcard

Rebutlah sekarang, sebelum rancangan harga televisyen injoy naik segera

Cara Langgan Astro First Njoi

Pastikan anda telah membeli prabayar dengan 16 nombor kod pin dan telah mengisi akaun anda untuk memudahkan anda melanggan saluran berbayar tambahan di Astro Njoi anda

 1. Sila layari saluran / astro saluran 480 untuk melanggan Astro First manakala saluran 481 untuk melanggan Astro Best
 2. Tunggu sebentar untuk proses pemuatan
 3. Dipaparkan di televisyen anda senarai penuh pilihan filem Anda boleh melanggan Astro First (filem Malaysia, Korea) atau Astro Best (filem hollywood)
 4. Sila tekan Ok untuk filem dan filem yang anda inginkan
 5. Maklumat tentang filem dan filem yang ingin anda langgani muncul
 6. Sila tekan butang warna ‘BLUE’ sila bersedia untuk melanggan
 7. Keluar dari perintah untuk anda ikuti dan hantar sms ke nombor 32999 dan selepas itu anda menerima pemberitahuan sms yang mengatakan proses langganan anda telah berjaya

Cara membeli dan melanggan saluran astro lain di Njoi anda termasuk Astro Rania, Aura (Indo Pek), HBO HD, Cinemax, Nat Geo Wild, Discovery, Animal Planet, Astro Color, OHk TVN Hd, KBS World (Pek Korea), Astro Citra, Naura, Astro Ceria, History HD, Astro Box Office Bollyone, Al Jazerra seperti di atas.

Hanya beralih ke saluran yang anda inginkan di astro enjoi. Katakan anda ingin melanggan saluran Warna Astro, anda pergi ke saluran 107 dan ikuti 7 langkah mudah seperti di atas.

 

Tinggalkan Komentar

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

Scroll to Top